Skønhedssaloner og klinikker;
Depilationscentre;
Distributører til medicinsk æstetisk udstyr;
Lejere der lejer vores skønhedsmaskiner;
Kiropraktiske klinikker;
Kæledyrsklinikker/hospitaler;
Da Triangel er etableret som en førende producent af medicinsk og æstetisk laserudstyr, der sikrer sikkerheden og effektiviteten af ​​behandlingen, som bruger vores produkter. Hvis du har brug for et af denne slags udstyr, er du velkommen til at kontakte os. Du vil ikke fortryde, hvad du gør.

Hvad siger kunderne?

høj effekt 3 i 1 tecar shock wave EMS Muskelafspænding fysioterapi maskine
Jenny er virkelig unik.Jeg stoler på dig, når jeg skal købe apparater som laser eller tecar, og hver gang svigter jeg mig aldrig.Besvar altid mine spørgsmål og kan altid se efter den løsning, der passer bedst til mig.Det er virkelig en storsælger.Jeg anbefaler det til alle jeg har brug for at købe sådant udstyr.Mange tak Jenny.

Sculpting Slanking Emslim Tesla Elektromagnetisk muskelstimuleringsmaskine
Ottimo servizio, spedizione veloce ottima qualità... Alina (Il referente con cui ho avuto contatti) è semper disponibile gentile e competente..

2021 ny ankomst 980nm Fysioterapi- og genoptræningsudstyr/laser- og fysioterapiinstrument
Produktet ankom meget hurtigt og i meget god stand.Den testede laser virker meget godt.Jenny var en stor sælger, han besvarede altid alle mine spørgsmål, han sagde alt på en meget professionel og venlig måde.
Jeg er meget tilfreds med, hvordan handlen gik.Tak igen Jenny for din tilgængelighed.

2020 Hot salg Velashape 3 Vela Shape 3 Velashape III V9 rulle vakuum rf kropsform maskine til skønhedssalon
tra le aziende migliori, ottimo servizio clienti massima disponibilità merce semper conforme e soprattutto la gentilezza e la cordialità di Ida

SIGE
SIGE
SIGE
SIGE